Фарфали със зелен доматен сос и царевица

Дата: 01.12.2004
Източник: Бон Апети
Фарфали със зелен доматен сос и царевица
 
Необходими продукти:
1 пакет фарфали
7-8 зелени домата
200 г царевица от консерва
30-40 г маргарин
1 глава кромид лук
1 зелена чушка
1 щипка мащерка
1 щипка естрагон
1 щипка захар
 

Начин на приготвяне:
1
Фарфали със зелен доматен сос и царевицаМаргаринът се загрява, в него за 2-3 минути се задушава наситненият лук. Добавя се нарязаната на малки кубчета чушка. Зелените домати се почистват, нарязват се на кубчета и заедно с царевицата се изсипват при лука. Зеленчуците се задушават 20 минути.
2
Фарфали със зелен доматен сос и царевица 210 минути преди сосът да е готов, фарфалите се сваряват, а сосът се подправя със захарта, солта, мащерката и естрагона. Сварената паста се прецежда от водата, изсипва се при соса и се разбърква добре. Поднася се веднага.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта