Фаршировани яйца

Дата: 19.05.2007
Източник: Бон Апети
Фаршировани яйца
 
Необходими продукти:
10 яйца
5 с. л. майонеза
черен пипер и сол на вкус
магданоз за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Фаршировани яйцаЯйцата се сваряват, след което се обелват и се разрязват на половини. Жълтъците се отделят и се слагат в купата на блендер.
2
Фаршировани яйца 2Добавя се майонезата и се поръсва с черен пипер и сол.
3
Фаршировани яйца 3Продуктите се смилат и сместа се поставя в пош.
4
Фаршировани яйца 4Половинките белтъци се пълнят с готовата плънка, декорират се с листа магданоз и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

08.12.2015
В плънката добавих пушена шунка и горчица.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта