Филе от бял амур с лимонова трева и сос „Перно”

Дата: 21.06.2010
Източник: Бон Апети
Филе от бял амур с лимонова трева и сос „Перно”
 
Необходими продукти:
150 г филе от бял амур
80 мл зехтин
30 мл „Перно”
3 стръка копър
1 ч. л. маково семе за поръсване
1/2 лимон
1 щипка сушени люти чушки
1 червена чушка
50 г соеви кълнове
5 листа спанак
1 стрък лимонова трева
1 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се завива на руло и се пробожда с лимоновата трева.
2
В подходящ съд се пасират копърът, перното, зехтинът и изцеденият лимонов сок. С получената марината се полива филето и се запича в предварително сгорещена до 180 градуса фурна до готовност.
3
В подходяща чиния се оформя канапе от спанака, соевите кълнове и нарязаната на жулиен чушка и изпеченото филе се поставя отгоре. Поръсва се с лимоновия сок, лютите чушки, маковото семе и се сервира.

 

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта