Филе от лаврак с пюре от целина

Дата: 23.01.2009
Източник: Бон Апети
Филе от лаврак с пюре от целина
 
Необходими продукти:
1 лаврак
1 глава целина (200 г)
25 г краве масло
50 мл готварска сметана
20 мл зехтин
черен пипер и сол на вкус
босилек за декорация
 

Начин на приготвяне:
1
Филе от лаврак с пюре от целинаЛавракът се почиства и се филетира. Поръсва се с черен пипер и сол.
2
Филе от лаврак с пюре от целина 2Целината се нарязва на кубчета и се сварява, след което се ппюрира в блендер с 50 мл сметана и 25 г масло.
3
Филе от лаврак с пюре от целина 3Филетата лаврак се запържват с малко зехтин последователно от вътрешната и от външната страна.
4
Филе от лаврак с пюре от целина 4Пюрето от целина се оформя като цилиндър с помощта на ринг в порционна чиния и върху него се поставя филетата запечена риба.
5
Филе от лаврак с пюре от целина 5Ястието се поднася украсено със стрък босилек.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


199 ДУШИ ОНЛАЙН
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта