Филе от сьомга на фурна със сос "Кресон е перси"

Дата: 20.10.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г филе от сьомга
10 стръка магданоз
1 шепа рукула
10-12 бр. стерилизиран арпаджик
20 г масло
20 мл бяло вино
100 мл готварска сметана
масло за намазване
100 мл вермут
1/2 кубче зеленчуков бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Филе от сьомга на фурна със сос Филето от сьомга се поставя в намазнена тава и се залива с вермут. Тавата се завива с алуминиево фолио и рибата се задушава 10-15 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
2
Филе от сьомга на фурна със сос Рукулата и магданозът се нарязват наситно и се запържват за 1 минута в предварително загрятото масло.
3
Филе от сьомга на фурна със сос След това се налива виното, задушава се 2-3 минути и се стрива бульонът. Сипва се арпаджикът, налива се сметаната, разбърква се и се оттегля от котлона.
4
Филе от сьомга на фурна със сос Филето от сьомга се сервира върху соса. Порцията може да се декорира с ивици морков, листа босилек и червена салата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


194 ДУШИ ОНЛАЙН
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта