Фондю от бял шоколад

Дата: 14.10.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 бели шоколада
1 банан
1 ябълка
200 мл сладкарска сметана
50 г масло
1/2 капсула ванилова есенция (1 пакетче на прах)
1 с. л. ром
 

Начин на приготвяне:
1
Фондю от бял шоколадШоколадът се начупва в малка тенджерка. Налива се сметаната и се загрява на слаб огън, като се бърка.
2
Фондю от бял шоколад 2Добавя се маслото и бъркането продължава, докато то се разтопи. След това се ароматизира с ваниловата есенция.
3
Фондю от бял шоколад 3Ябълката се почиства от семето и се нарязва на парченца. Бананът се обелва и се нарязва на колелца. Плодовете се нареждат в чиния.
4
Фондю от бял шоколад 4Ароматизираната шоколадова смес се налива в предварително загрята купичка и се поръсва с няколко капки ром.
5
Фондю от бял шоколад 5Фондюто се консумира, като в него се топят нарязаните на парченца плодове.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


314 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта