Фондю по селски

Дата: 21.12.2004
Източник: Бон Апети
Фондю по селски
 
Необходими продукти:
100 г краве сирене
100 г извара
50 г масло
сокът от 1/2 лимон
3-4 стръка магданоз
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. самардала
черен пипер на вкус
2 филии стар хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Фондю по селскиМаслото се разтопява в малка тенджера. Добавят се изварата и натрошеното сирене. Разтопяват се на слаб огън, като се разбъркват, така че да се получи хомогенна смес. Налива се лимоновият сок.
2
Фондю по селски 2Подправя се с червен пипер, самардала, черен пипер и наситнен магданоз. Консумира се, като нарязаният на хапки хляб се потопява в сместа с вилица.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта