Французки майонез

Дата: 30.09.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 пилешки бутчета
400 г замразен грах
250 г домашна майонеза
2 сварени яйца (7 минути)
1 връзка магданоз
1/2 ч. л. сух чесън
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Французки майонез Пилешките бутчета се сваряват, кожата и костите се отстраняват и месото се нарязва на кубчета.
2
Французки майонез  2Грахът се бланшира в подсолена вода за 3–4 минути и се залива с ледена вода.
3
Французки майонез  3Отцежда се, накълцва се и се смесва с половината от майонезата, сол, черен пипер и наситнения магданоз.
4
Французки майонез  4Останалата майонеза се смесва с пилешкото месо, сол, черен пипер и сухия чесън и се разбърква.
5
Французки майонез  5Едната половината на ринг се пълни с грах, а другата – с пиле.
6
Французки майонез  6Върху всяка порция се настъргва по половин сварено яйце.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

30.09.2014
много лесна и вкусна рецепта :)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.01.2015
Приготвя се лесно и е вкусно! И дори красиво :)) Аз го направих с бялото месо на пилето - полуи се :0
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта