Фритата с чушки и крем сирене

Дата: 11.01.2016
Източник: Бон Апети
Фритата с чушки и крем сирене
 
Необходими продукти:
2 с. л. краве масло
250 г сирене „Крема“
6 яйца
2 стръка праз
4 стръка мащерка
4 стръка магданоз
200 г печени червени чушки
2 ч. л. ретро горчица
100 г сирене „Грюер“
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Чушките се режат на жулиен.

2
Празът се наситнява.
3
Маслото се загрява и в него се сотират чушките и празът.
4
Крем сиренето се разбива с горчицата. Едно по едно се добавят яйцата и се овкусява със сол, черен пипер и наситнената мащерка. Добавя се и накълцаният магданоз.
5
Яйчената смес се сипва в тигана към чушките и се разбърква много добре. Прибавя се и нарязаното на парченца сирене „Грюер“.
6
След това сместа се слага да се допече за 10 минути в загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

04.12.2016
Страхотно
2.
Изпрати
лично съобщение

18.03.2016
Страхотна лека и здравословна манджичка! Аз добавих обикновено краве сирене и пак се получи много вкусно! :)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.01.2016
страхотен вкус
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта