Фритата с тиквички

Дата: 07.12.2015
Източник: Деси Б.
ТИТЛА: Чирак
Фритата с тиквички
 
Необходими продукти:
2 тиквички
500 г твърдо козе сирене (кашкавал или сирене „Пармезан“
7 яйца
зехтин
мащерка, сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Настържете тиквичките.
2
Овкусете ги със сол и черен пипер.
3
Отцедете ги добре и ги запържете за няколко минути в зехтин.
4
Разбъркайте яйцата с половината сирене и ги подправете със сол, черен пипер и мащерка на вкус.
5
Прибавете сместа в тигана при тиквичките и когато яйцата започнат да се втвърдяват, настържете останалото сирене и прехвърлете съда във фурната.
6
Запечете фритатата, докато получи златиста коричка.



Съвет:
Използвайте тиган с метална дръжка, за да не се разтопи във фурната.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


221 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта