Гъбена супа с тъмна бира и ечемик

Дата: 15.03.2008
Източник: Бон Апети
Гъбена супа с тъмна бира и ечемик
 
Необходими продукти:
250 г гъби
100 г ечемик
250 мл тъмна бира
2 скилидки чесън
1 глава лук
4 с. л. зехтин
2 ч. л. зеленчуков бульон
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбена супа с тъмна бира и ечемикЛукът се нарязва наситно и се запържва в нагорещения зехтин.
2
Гъбена супа с тъмна бира и ечемик 2Скилидките чесън се смилат с помощта на преса и се прибавят към лука.
3
Гъбена супа с тъмна бира и ечемик 3Добавя се ечемикът, разбърква се и се слагат нарязаните на филии гъби.
4
Гъбена супа с тъмна бира и ечемик 4Бульонът се разтваря в 500 мл гореща вода и с него се заливат зеленчуците.
5
Гъбена супа с тъмна бира и ечемик 5Сипва се тъмната бира и се оставя да ври на тих огън около 40 минути. Сварената супа се овкусява със сол и черен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта