Кюфтета с магданоз
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
25.03.2014 Като начинаещ готвач, мога да кажа, че това е едно сравнително лесно за приготвяне ястие. Рязането на продуктите, най-вече на количеството гъби, ми отне повече време, но за по-опитните ръце няма да е проблем. От каймата станаха повече и по-големи кюфтета отколкото си мисля че е необходимо, затова следващия път бих намалила количеството кайма. Като резултат накрая, яхнията стана много вкусна, но понеже кюфтенцата ми се разпаднаха от бъркането, видът й не беше толкова привлекателен, колкото аромата ;)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2014 Много вкусно !!!Поздравления!!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...