Гарелов тепси кебап

Дата: 08.01.2005
Източник: Бон Апети
Гарелов тепси кебап
 
Необходими продукти:
1 кисела зелка
1 кг свинско месо от гърди
10 резена сланина
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. кимион
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Гарелов тепси кебапЗелето се нарязва, леко се сварява под капак, след което водата се изцежда. Месото се нарязва на едри парчета. Запържва се в предварително загрят тиган, докато се зачерви, като се разбърква от време на време.
2
Гарелов тепси кебап 2Сланината се нарязва на малки ивици и се слага в предварително загрят тиган, за да се разтопи. Поръсва се червеният пипер, налива се един черпак от водата, в която ври зелето. Оттегля се от котлона.
3
Гарелов тепси кебап 3Зелето се изсипва в голяма тава, налива се разтопената сланина, разбърква се. Отгоре се нарежда месото. Поръсва се черен пипер и кимион. Пече се 15-20 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта