Гъши дроб по карловски

Дата: 03.02.2005
Източник: Бон Апети
Гъши дроб по карловски
 
Необходими продукти:
250 г гъши дроб
2 шайби ябълка
2 гъби
1/2 глава лук
1/2 зелена чушка
200 мл червено вино
50 мл готварска сметана
 

Начин на приготвяне:
1
Гъши дроб по карловскиДробът и зеленчуците се нарязват на филии, ябълката – на шайби.
Дробът и ябълката се запичат заедно на сух тиган, зеленчуците се запичат на скара.
2
Гъши дроб по карловски 2Сосът се приготвя, като виното се загрява в тенджера. Когато се редуцира наполовина, се прибавя сметаната.
3
Гъши дроб по карловски 3В порционна чиния се нарежда канапе от шайбите ябълка, върху тях се поставя гъшият дроб. Полива се с винен сос и се гарнира със запечени зеленчуци.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта