Глазирана целина

Дата: 10.11.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г глава целина
200 мл бяло вино
80 г синьо сирене
2 стръка мащерка
2 с. л. мед
 

Начин на приготвяне:
1
Глазирана целинаЦелината се реже на гредички.
2
Глазирана целина 2Слага се в касерола заедно с мащерката, меда и виното. Готви се, докато течността се изпари, целината омекне и се глазира – около 40 минути.

3
Глазирана целина 3Глазираната целината се сервира студена с натрошено синьо сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


115 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта