Глазирани моркови с джинджифил

Дата: 09.10.2003
Източник: Бон Апети
Глазирани моркови с джинджифил
 
Необходими продукти:
300 г моркови
50-80 г краве масло
1 ч. л. захар
1 ч. л. сол
1/4 сух джинджифил
 

Начин на приготвяне:
1
Глазирани моркови с джинджифилМорковите се режат на тънки колелца. Маслото се разтопява в тенджерка, слагат се морковите, похлупва се и се задушава около 10 минути.
2
Глазирани моркови с джинджифил 2Прибавят се подправките, разбърква се и се задушава на тих огън още 2-3 минути. Сервира се като допълнение към панирана риба с къри или други панирани продукти.
3
Глазирани моркови с джинджифил 3СЪВЕТ: За по-добър външен вид в моркова с подходящ нож се издълбават канали, така че когато се нареже, колелцата да добият формата на детелина.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


292 ДУШИ ОНЛАЙН
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта