Гньетени чушки

Дата: 23.06.2003
Източник: Бон Апети
Гньетени чушки
 
Необходими продукти:
200 г свинско месо
скилидки чесън
1 глава лук
2-3 домата
1 кг зелени чушки за пълнене
1 ч. л. чубрица
2-3 щипки кимион
1 връзка копър
1 връзка джоджен
1 ч. ч. пасирани домати
200 г боб
струйка олио
 

Начин на приготвяне:
1
Гньетени чушкиБобът се сварява до полуготовност. След това се изцежда и се поставя в купа заедно с пасираните домати.
2
Гньетени чушки 2Месото се нарязва на малки късове, джодженът и копърът – наситно, сипват се в купата при боба и всичко се размесва добре. Плънката се посолява и се подправя с кимион и чубрица.
3
Гньетени чушки 3Чушките се почистват от семето и се пълнят със сместа, като във всяка се слага и по 1 скилидка чесън.
4
Гньетени чушки 4Чушките се подреждат в тава, покриват се с нарязаните на тънки кръгчета домати и лук, поливат се с олиото, добавят се 1-2 ч. ч. вода и се пекат до кулинарна готовност.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта