Гофрети "Лиеж"

Дата: 27.11.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
2 яйца
сокът от 1 портокал
2-3 с. л. захар
2-3 с. л. малинов конфитюр
2 круши
1 щипка сол
1 ч. л. суха мая
125 мл прясно мляко
125 г захар
125 г масло
125 г брашно
50 г лешници
 

Начин на приготвяне:
1
Гофрети Брашното се пресява и се смесва с маята.
2
Гофрети Кравето масло се разтопява в микровълнова фурна, след което се сипва в захарта и се разбърква, докато тя се разтвори.
3
Гофрети Яйцата се разбиват за кратко и се смесват с брашното. Посолява се, прибавя се маслото със захарта и се разбърква.
4
Гофрети Налива се млякото и се бърка, докато се получи еднородна смес.
5
Гофрети Портокаловият сок се кипва и към него се прибавят нарязаните на кубчета круши, захарта и малиновият конфитюр.
6
Гофрети Варят се на тих огън няколко минути.
7
Гофрети Сместа за гофретите се изпича в гофретник.
8
Гофрети Лешниците се смилат с малко захар.
9
Гофрети Гофретите се сервират, гарнирани със соса и ядките.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта