Голяма палачинка на фурна

Дата: 29.10.2015
Източник: Marieta Baicheva
ТИТЛА: Чирак
Голяма палачинка на фурна
 
Необходими продукти:
4 яйца
5 с. л. брашно
1 щипка сол
1 чаша прясно мляко
олио
 

Начин на приготвяне:
1
Покриваме дъното на кръгла тавичка с олио и го загряваме във фурна на 250-300 градуса. Олиото трябва да е силно загрято.
2
Разбъркваме яйцата, брашното, солта и прясното мляко, до получаване на хомогенна смес и я изливаме в тавичката.
3
Запичаме палачинката до зачервяване, след което я намазваме с конфитюр по желание и я навиваме на руло.
4
Нарязваме я и я поднасяме по желание поръсена с пудра захар, шоколадави стърготини или смлени орехи.



Съвет:
Палачинката може да бъде използвана и като бързо предястие с плънка от картофено пюре и шунка (или колбас) или с друга плънка по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


108 ДУШИ ОНЛАЙН
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта