Говеждо с пармеджано и капучино

Дата: 23.04.2010
Източник: Бон Апети
Говеждо с пармеджано и капучино
 
Необходими продукти:
200 г говеждо месо
150 г пармеджано
по 1 лист спанак, рукула, радичо и зелена салата
1 к. ч. кафе еспресо
50 мл прясно мляко
50 мл сметана
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Говеждото филе се почиства, реже се на стекове, притиска се с ръка и се запича на сгорещентиган с малко олио от всички страни до готовност.
2
Настърганото пармеджано се оформя в правоъгълник върху алуминиево фолио, завива се на фуния и се запича до златисто.
3
За соса се кипва еспресото заедно с млякото, налива се сметаната, овкусява се и се бърка до сгъстяване.
4
Аранжира се в чиния, като във фунията пармеджано се поставя месото, покапва се с капучино соса и отстрани се слагат свежите салатки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


359 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта