Градинарската гозба на Рукие

Дата: 28.09.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 тиквичка
1 скилидка чесън
1 морков
60-70 г краве масло
1 скилидка чесън
3-4 стръка копър
1 к. ч. кисело мляко за соса
2-3 с. л. майонеза
брашно за паниране
1 щипка сол
1 к. ч. олио за пържене
2 яйца
1 патладжан
1 к. ч. кисело мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Градинарската гозба на РукиеТиквичката и патладжанът се нарязват на колелца.
2
Градинарската гозба на Рукие 2Яйцата се чупят в купа, поръсват се с малко сол и се разбиват.
3
Градинарската гозба на Рукие 3Колелцата тиквичка и патладжан се овалват в брашно, потопяват се в разбитите яйца и се пържат в силно сгорещено олио.
4
Градинарската гозба на Рукие 4Морковът се почиства, настъргва се на ренде и се запържва за около 5 минути в предварително загрятото масло.
5
Градинарската гозба на Рукие 5Майонезеният сос се приготвя, като киселото мляко и майонезата се смесват, овкусяват се с наситнена скилидка чесън, наситнен копър и малко сол и хубаво се разбъркват.
6
Градинарската гозба на Рукие 6В отделен съд се слагат наситнената скилидка чесън и киселото мляко за зеленчуковия сос, сипва се запърженият морков и се посолява на вкус.
7
Градинарската гозба на Рукие 7Изпържените колелца патладжан и тиквичка се подреждат в чиния и се овкусяват съответно със зеленчуков и майонезен сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта