Градински гювеч

Дата: 18.03.2015
ТИТЛА: Помощник готвач
Градински гювеч
 
Необходими продукти:
4 големи картофа
1 глава лук
2 моркова
1 голям буркан фасул (580 г)
280 г грах
2 червени чушки
2 зелени чушки
4 скилидки чесън
1/2 връзка магданоз
1 1/2 кг бамя
сол и черен пипер на вкус
4 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Лукът, морковите, картофите и чушките се задушават за 10 минути, като се бъркат, докато омекнат.
2
Голяма тава се намазнява и в нея се изсипват зеленчуците. Налива се вода и се пече в предварителна загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


138 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта