Грахова супа с наденица

Дата: 10.03.2005
Източник: Бон Апети
Грахова супа с наденица
 
Необходими продукти:
1 варено-пушена наденица
4 с. л. олио
1 клонка розмарин
2 клонки копър
3-4 клонки магданоз
1/2 буркан консервирани домати
1 глава лук
1 картоф (200 г)
200 г замразен грах
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Грахова супа с наденицаНаденицата се нарязва на кубчета, лукът се наситнява. Запържват се 4-5 минути в дълбока тенджера с предврително загрято олио. Добавя се настърганият картоф. Пържи се още около 1 минута.
2
Грахова супа с наденица 2Поставят се вързаните с конец клонки розмарин, копър и магданоз, като конецът остава да виси извън тенджерата. Налива се 1 1/2 л гореща вода, посолява се и ври около 15 минути.
3
Грахова супа с наденица 3Зелените подправки се отстраняват, добавят се пюрираните домати и грахът. Супата ври още 10-15 минути и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


160 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта