Гулаш

Дата: 27.11.2002
Източник: Бон Апети
Гулаш
 
Необходими продукти:
1 кг говеждо месо
1/2 ч. л. кимион
50 г свинска мас
1/2 клонка магданоз
1 клонка целина
2 резена целина
1 голяма скилидка чесън
1 голяма глава лук
2 моркова
3-4 чушки
4 картофа
100 г стерилизирани домати
1 с. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
ГулашМесото се нарязва на кубчета със страна 2 см, лукът – наситно. Маста се загрява, лукът се запържва, след което се добавя месото и се посолява.
2
Гулаш 2Картофите се нарязват наедро, целината, морковите и чушките - наситно.
3
Гулаш 3Зеленчуците се изсипват при месото, налива се 1 л вода и се вари до готовност, като 10-15 минути преди ястието да се оттегли от огъня, се слагат доматите. Накрая се поръсва със ситно нарязан магданоз.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


121 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта