Гюсовска салата

Дата: 30.09.2004
Източник: Бон Апети
Гюсовска салата
 
Необходими продукти:
7-8 домата
200-300 г печени чорбаджийски чушки
4 глави лук
1/4 връзка магданоз
7-8 с. л. олио
2 с. л. оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Гюсовска салатаЧушките се нарязват, като дръжките се отстраняват. Доматите се нарязват на кубчета, а кромидът - на ивици.
2
Гюсовска салата 2Зеленчуците се смесват в подходяща купа и се поръсват със ситно нарязания магданоз. Полива се с олиото, оцета и се поръсва със солта. Разбърква се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
Марияна Павлова се регистрира в сайта.
Цветалина се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Пилешко с паста на фурна
Силвия се регистрира в сайта.
Eli Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта