Гювеч с пиле и пресни зеленчуци

Дата: 18.09.2015
Източник: наталия кирева
ТИТЛА: Чирак
Гювеч с пиле и пресни зеленчуциГювеч с пиле и пресни зеленчуци
 
Необходими продукти:
1 пиле
1 кг картофи
2-3 глави лук
1 глава чесън
2 домата
2 чушки
1 средно голяма тиквичка
1 патладжан
1/2 ч. ч. олио
1/2 връзка пресен копър
чубрица
червен пипер
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилето се нарязва на парета, доматите се обелват и настъргват на ренде, чушките се нарязват наситно, а останалите зеленчуци на едри парчета и след това се овкусяват със сухите подправки.
2
Всичко се слага в гювеч, сипва се олиото и се налива вода докато покрие продуктите.
3
Гювеча се слага в студена фурна, след което се пече на 200 градуса поне 2 часа. Когато е готов се поръсва с наситнения пресен копър.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

09.07.2016
много се радвам че ви е харесала рецептата. Приятен апетит
2.
Изпрати
лично съобщение

30.06.2016
Ще хапнем вкусния гювеч с таратор!
1.
Изпрати
лично съобщение

30.06.2016
Много подходящо ястие за топлото време! Благодаря за рецептата! Добавих морков и накрая магданоз.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


323 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта