Гювеч със свинско и суджук

Дата: 18.06.2010
Източник: Бон Апети
Гювеч със свинско и суджук
 
Необходими продукти:
600 г свински шол
2 подкови суджук
600 г зеленчуци за гювеч (замразени или консервирани)
2 скилидки скълцан чесън
1/2 връзка магданоз
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. червен пипер
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Свинският шол се реже на парчета и се запържва в олио за 3–4 минути, след това се добавят червеният пипер, зеленчуците и останалите подправки.
2
Слага се в тава или глинен съд заедно с нарязания на шайби суджук и се покрива с капак или фолио. Пече се около 1 час във фурна на 190–200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


252 ДУШИ ОНЛАЙН
Reni Khan се регистрира в сайта.
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта