Гювеч

Дата: 17.11.2015
Източник: Веселин Стоев
ТИТЛА: Експериментатор
ГювечГювеч
 
Необходими продукти:
6-7 картофа
2 тиквички
2 глави червен лук
5-6 гъби
1/2 пакет грах
2 моркова
2 червени чушки
3 скилидки чесън
1/2 глава целина
2 домата
4 яйца
20-30 мл олио
сол, черен пипер, чубрица и универсална подправка
 

Начин на приготвяне:
1
В тенджера се слагат да се задушат нарязаните наедро лук и морков.
2
Към тях се добавят нарязаните наедро картофи, чушки, чесън и целина.
3
След като зеленчуците леко омекнат, се добавят останалите продукти и подправките.
4
Всичко се прехвърля в глинен съд или в тава и се пече до готовност в загрята на 200 градуса фурна, с вентилатор. Малко преди зеленчуците да са напълно готови, отгоре се чукват яйцата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


326 ДУШИ ОНЛАЙН
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
Blue сготви Миш-маш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта