Гювече със свинско и гъби

Вълшебен вкус
Източник: Теодора
ТИТЛА: Помощник готвач
Дата: 31.12.2013
Гювече със свинско и гъби
 
Необходими продукти:
900 г месо от свинска плешка
600 г гъби
2 моркова
2 глави лук
сол и черен пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Нарежете месото на малки пържолки, овкусете със сол и черен пипер. Запържете ги от двете страни до зачервяване.
2
В гювече наредете ред пържоли, ред гъби (нарязани на едро), ред месо, една глава лук, морковите, ред месо, гъби, другата глава лук, месо и така до изчерпване на количеството.
3
Когато подредите всички продукти, захлупете с капака- За да запушите дупките и да не влиза въздух направете малко тесто и обвийте капака хубаво. Печете 1 час на 250 градуса
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.07.2015
Ще се пробва още утре :).
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: