Гюже

Дата: 23.03.2004
Източник: Бон Апети
Гюже
 
Необходими продукти:
700 г едро смляна царевица
1 глава лук
400 мл олио
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
ГюжеЛукът се нарязва наситно, запържва се до златисто в сгорещеното олио и се сипва в тенджера с 3 л кипнала вода. Прибавя се царевицата, посолява се и се изчаква да кипне. Температурата се намалява и се вари около 1/2 час при непрекъснато бъркане.
2
Гюже 2Сварената царевица се прехвърля в тава, разстила се равномерно и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


196 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта