Гюзлеме

Дата: 23.02.2013
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1/4 пакет кори за баница на сач
2 яйца
250 г краве сирене
1 връзка магданоз
100 г краве масло
краве масло за тигана
 

Начин на приготвяне:
1
Гюзлеме
Магданозът се нарязва наситно, яйцата се разбиват в купа с телена бъркалка, сиренето се натрошава, а маслото се разтопява.

 


2
Гюзлеме 2
Всяка кора се разрязва на три ленти по дължина. Всяка една лента се намазва с масло и после с част от разбитите яйца. Поръсва се със сирене и магданоз.

 


3
Гюзлеме 3
Завива се като плосък пакет и отгоре също се намазва с масло.

 


4
Гюзлеме 4
Гюзлемето се запича от всички страни, в леко намазнен тиган с незалепващо покритие, на умерен огън, до готовност - средно около 2 минути, до златисто.

Подобни рецепти:
Коментари (23)
23.
Изпрати
лично съобщение

21.10.2016
Даниела, преди запичане, се намазват с масло.
22.
Изпрати
лично съобщение

06.10.2016
здравейте, с какво се намазват точно преди запичането на тиган?разбито яйце или разтопено масло :)
21.
Изпрати
лично съобщение

13.03.2016
На другия ден, като изстинаха , бяха далеч по-вкусни, може би защото прекалих леко с мазнината при пържене.
20.
Изпрати
лично съобщение

08.11.2015
Много вкусни банички!
19.
Изпрати
лично съобщение

16.09.2015
Получи се чудесно! В Турция видях как ги правят само с кафява захар и пробвах и този вариант, получи се много вкусно, а е безкрайно лесно@
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта