Хаджи Емин

Замразен десерт
Източник: Бон Апети
Дата: 27.09.2004
Хаджи Емин
 
Необходими продукти:
500 мл сладкарска сметана
1/2 бурканче конфитюр от малини
100 г карамелизирани фъстъци
1 с. л. ликьор от рози
по желание – карамелен топинг за украса


Начин на приготвяне:
1
Хаджи Емин
Сметаната се разбива на сняг в купа. Карамелизираните фъстъци се смилат и се добавят към сметаната заедно с конфитюра и ликьора от рози. Внимателно се разбърква. Оставя се във фризера да стегне.
2
Хаджи Емин 2
Сипва се в купички с лъжица за сладолед и се полива с карамеления топинг.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: