Хапки по чикагски

Гост: Евгени Йотов
Източник: Бон Апети
Дата: 25.12.2004
Хапки по чикагски
 
Необходими продукти:
100 г бекон на ленти
30-40 г синьо сирене
10 сушени сини сливи, без костилки


Начин на приготвяне:
1
Хапки по чикагски
Сливите се продупчват и във всяка се слага малко парче синьо сирене. (Ако са прекалено сухи, сливите предварително се заливат с гореща вода, за да набъбнат.)
2
Хапки по чикагски 2
Всяка слива се завива в парче бекон, който се задържа с помощта на клечка за зъби. Нареждат се в тавичка и се пекат 10-15 минути в предварително загрята до 180 градуса фурна (докато се запече беконът).

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


106 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: