Италианска супа от праз със сирена
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.01.2023 Здравейте, Петър Петров! Харира обикновено се прави с агнешко или телешко, но има и безмесни варианти. Ние представяме именно един такъв. Поздрави от нас!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2023 А телешкото месо?
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2017 Йоана, за рецептата се използва 1 средно голяма глава лук. Направена е съответната корекция в списъка с необходимите продукти.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2017 Пропуснали сте количеството на лука.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
17.01.2015 Напоследък се опитвам да разнообразя традиционните ястия и това се оказа една приятна изненада за мен и близките ми. Много вкусно и лесно за приготвяне ястие.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...