Хавайски шишчета

Дата: 08.09.2009
Източник: Бон Апети
Хавайски шишчета
 
Необходими продукти:
100 г мариновано филе от сьомга
10 маслини
4–5 шайби ананас
1 кокосов орех
1 лайм
10 стръка розмарен
 

Начин на приготвяне:
1

На всеки стрък розмарин се редят последователно рулце от сьомга, маслина и по едно малко триъгълно парче ананас.

2

Шишчетата се подреждат в кокосовия орех и се сервират гарнирани с резени лайм.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


155 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта