Хлебен пудинг с риба тон

Дата: 18.03.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г консервирана риба тон
1 ч. л. захар
2-3 с. л. зехтин
1 глава лук
3-4 стръка магданоз
10 филии хляб за тостер
2-3 стерилизирани домата
6-7 печени чушки
50 г кашкавал
100-150 мл сметана
1 щипка бял пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Хлебен пудинг с риба тонЛукът се нарязва наситно и се задушава в зехтина.
2
Хлебен пудинг с риба тон 2Добавя се захарта, за да се карамелизира.
3
Хлебен пудинг с риба тон 3Карамелизираният лук, чушките, доматите и магданозът се пасират заедно с белия пипер.
4
Хлебен пудинг с риба тон 4Добавят се сол и сметана и отново се пасира.
5
Хлебен пудинг с риба тон 5Полученият сос се смесва с рибата тон.
6
Хлебен пудинг с риба тон 6Хлябът се нарязва на кръгли филии с помощта на готварски пръстен, след което на дъното на намаслени формички за печене се поставя по една филия.
7
Хлебен пудинг с риба тон 7Филиите хляб се намазват със сос и се покриват отново с хляб и сос. Процедурата се повтаря, като последният слой е от сос.
8
Хлебен пудинг с риба тон 8Поръсва се с настърган кашкавал и пудингите се в поставят в предварително загрята на 200 градуса фурна. Пекат се около 20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


516 ДУШИ ОНЛАЙН
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта