Баница с локум
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
22.08.2020 Здравейте, Миленка. Ако нямате камък, може да използвате съд с дебело дъно, загрявате във фурната много добре - за поне 30 минути, после слагате хляба. Поздрави!
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
05.08.2020 Здравейте Лора и Стоян! Харесвам рецептата, но за съжаление нямам камък. Дали е възможно да изпека хлебчетата по друг начин, например директно върху решетката ? Благодаря ви предварително!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...