Хрупкава риба по английски

Дата: 20.12.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
50 г рибни филета
1 сварен картоф
олио за пържене
2 яйца
200 мл прясно мляко
200 г брашно
2 с. л. бира
1 с. л. оцет
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Хрупкава риба по английскиПрясното мляко, бирата, оцетът и яйцата се смесват в дълбок съд, подправят се със сол и бял пипер и се разбиват с тел.
2
Хрупкава риба по английски 2След това при непрекъснато бъркане се сипват в брашното. Трябва да се получи кремообразна смес.
3
Хрупкава риба по английски 3Рибните филета се потапят в панировката и се пържат във фритюрник или на маслена баня до златисто.
4
Хрупкава риба по английски 4Свареният картоф се обелва, нарязва се и се изпържва. Поднася се като гарнитура към рибата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


390 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта