Хрупкави гофрети

Вкусни, хрупкави и бързи гофрети
ТИТЛА: Хоби готвач
Дата: 28.06.2016
Хрупкави гофрети
 
Необходими продукти:
3 яйца
125 г краве масло
250 мл прясно мляко
100 г захар
1 бакпулвер
50 г брашно
1 ванилия
олио за намазване


Начин на приготвяне:
1
Яйцата се разбиват със захарта.


2
Добавя се маслото, след това млякото, а накрая пресятото с бакпулвера брашно и ванилията.


3
Гофретникът се включва, за да загрее, намазва се с олио и се изсипва един черпак от сместа.


4
Пече се до зачервяване.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.02.2017
В рецептата би трябвало да бъде посочена температурата на продуктите (кое е със стайна температура), в противен случай се получава пресичане на сместа - както при мен, заради студеното мляко. ОСвен това би било добре с точност да се посочи 1 ванилия и ч бакпулвер от колко грама - вече има различни разфасовки и от двата продукта на пазара. Рецептите би следвало да са достатъчно изчерпателни, така че да да не се налага потребителя да отгатва каквото и да било.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


171 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: