Прасковен чийзкейк
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
17.02.2017 В рецептата би трябвало да бъде посочена температурата на продуктите (кое е със стайна температура), в противен случай се получава пресичане на сместа - както при мен, заради студеното мляко. ОСвен това би било добре с точност да се посочи 1 ванилия и ч бакпулвер от колко грама - вече има различни разфасовки и от двата продукта на пазара. Рецептите би следвало да са достатъчно изчерпателни, така че да да не се налага потребителя да отгатва каквото и да било.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...