Хрупкави пилешки кълки с картофи

Дата: 05.10.2001
Източник: Бон Апети
Хрупкави пилешки кълки с картофи
 
Необходими продукти:
6 пилешки кълки
черен пипер
магданоз
копър
30 г краве масло
1/2 кг картофи
лют сос по избор
1 щипка риган
1 щипка босилек
2 яйца
100 г корнфлейкс
сол
 

Начин на приготвяне:
1
Хрупкави пилешки кълки с картофиКартофите се обелват, нарязват се на кубчета и се варят 10 минути в подсолена кипяща вода, след което се отцеждат и се оставят настрана. Пилешките кълки се посоляват, овкусяват се с черен пипер.
2
Хрупкави пилешки кълки с картофи 2Яйцата се разбиват с 1 с. л. вода. Отделно се начупва корнфлейкс. Пилешките кълки се овалват в яйцето, след това в начупения корнфлейкс и се подреждат в намаслена тава.
3
Хрупкави пилешки кълки с картофи 3Картофите се овкусяват с копър, магданоз, риган, сол и пипер. Подреждат се около месото. Ястието се пече 40 минути при температура 180 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


196 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта