Хумус с босилек

Дата: 27.08.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 консерва нахут (400 г)
60 мл зехтин „Екстра върджин“
1/2 лимон
1 с. л. сусамов тахан
1 връзка босилек
4 стръка магданоз
1 скилидка чесън
сол на вкус
за поднасяне:
1 багета
20 г сирене „Пармезан“
40 г краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Хумус с босилекНахутът се намачква с вилица и се смесва с тахана, лимоновия сок и зехтина.
2
Хумус с босилек 2Чесънът се стрива на паста в хаванче, заедно с листенцата босилек и магданоз, и сол на вкус. Зелената смес се прибавя към нахута и се разбърква.

3
Хумус с босилек 3Багетата се реже на дълги парчета, които се разбъркват с меко масло и настърган пармезан.
4
Хумус с босилек 4Запичат се на скарата, докато хлябът стане златист и хрупкав.
5
Хумус с босилек 5Хумусът се поднася със запечения хляб.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

10.09.2015
:) Втори опит! О-БО-ЖА-ВАМ ВИ!
1.
Изпрати
лично съобщение

29.08.2015
Чудесно се получи. Препоръчвам
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта