Хумус

Дата: 03.06.2011
Източник: Бон Апети
Хумус
 
Необходими продукти:
400 г сварен нахут от консерва
2 с. л. сусамов тахан
сокът от 1 лимон
2 скилидки чесън
100 мл зехтин „Екстра върджън“
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Хумус
Нахутът се поставя в купата на кухненски робот. 


2
Хумус 2
Добавят се сусамовия тахан, лимоновият сок, намачканите скилидки чесън, овкусява се със сол и се разбива добре.


3
Хумус 3
Постепенно на части се налива зехтинът и се разбива, докато зехтинът се поеме от сместа. 


 


Подобни рецепти:
Коментари (17)
17.
Изпрати
лично съобщение

15.11.2016
Много вкусен!
16.
Изпрати
лично съобщение

24.10.2016
Уникалена рецепта за хумус.Пробвала съм и други, но тази е точни по моя вкус. Всички мой гости са възхитени от него.
15.
Изпрати
лично съобщение

28.05.2016
Любима от семейството рецепта! И супер лесна!
14.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2016
С домашно приготвен хляб мммм
13.
Изпрати
лично съобщение

27.02.2016
Една от любимите ми храни. Аз също добавям кимион.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


250 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта