Солен кекс с кашкавал, сирене, маслини и шунка
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.01.2017 :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
14.01.2017 Страхотен е! Чест гост е на нашата трапеза!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Моят е направо същата рецепта, но с брашно от лимец, само дето не е кръстен \"ирландски\" :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2016 Много лесен и вкусен. Направих го 50/50 с ръжено брашно.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...