Изхвърля ли се саламурата от моцарела?

Полезни съвети за вкусни резултати
Източник: Бон Апети
Дата: 22.11.2015

Зареждане на видео рецептата ...

 


Начин на приготвяне:
1
Вместо да изхвърляте саламурата на моцарелата може да я използвате като основа на сос за паста.
2
Изсипете саламурата в горещата тенджера, в която току-що сте сварили пастата.
3
Сложете натрошено сирене и разбъркайте с песто.
4
Накрая върнете пастата и готово.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

05.08.2016
Моцарелата се топи от висока температура, а не се превръща в гумена топка.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.11.2015
В горещата тенджера не се слага моцарелата, а саламурата от моцарелата
2.
Изпрати
лично съобщение

24.11.2015
В горещата тенджера моцарелата се превърна в гумена топка, а саламурата е твърде рядка за сос. Съжалявам, но това не е от добрите ви идеи.
1.
Изпрати
лично съобщение

23.11.2015
Много добра идея! Ето го и бързия обяд!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: