Запечени картофи с праз и моцарела
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
07.01.2022 Аз сложих по-малко грис и прецених спрямо гъстотата на моята смес. Сосът би бил прекрасно допълнение и към месо.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2021 стана супер вкусно, но мисля, че има допусната грешка в количеството на нужния заревичен грис. смятам, че 1/2 спрямо количеството мляко е невъзможна за разбиване консистенция в този случай.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...