Качамак със зеленчуци

Дата: 14.06.2010
Източник: Бон Апети
Качамак със зеленчуци
 
Необходими продукти:
250 г пакет царевичен грис
сол и бял пипер на вкус
1 с. л. краве масло
3 с. л. зехтин
200 г чери доматчета
100 г грах
2 червени чушки
1 глава лук
150 г моркови
300 г патладжан
стрък мащерка за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Качамакът се приготвя според упътването на опаковката на царевичния грис.
2
Лукът и морковите се режат наситно и се запържват в зехтина за 3–4 минути, добавят се патладжанът и чушките, нарязани наедро, и сместа се бърка още 2 минути. Досипват се 70 мл вода и след като се изпари, се добавят грахът и разполовените доматчета.
3
Сместа се разпределя върху готовия качамак, поднесен в чинии или купи по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


358 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта