Кълцан стек с гъби

Дата: 30.05.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г бонфиле
50 г бекон
магданоз за поръсване
50 мл сметана
3-4 печурки
2 с. л. вода
1 с. л. брашно
 

Начин на приготвяне:
1
Кълцан стек с гъбиМесото се начуква с кухненски чук, след което се подправя със сол и черен пипер. Нарязаният на парченца бекон се запържва на сух тиган.
2
Кълцан стек с гъби 2Бонфилето се поставя в метален пръстен и в него се слага беконът. Завива се добре и се задушава в мазнината, останала от бекона, след което се изважда.
3
Кълцан стек с гъби 3Приготвя се сосът, като гъбите се нарязват на филии и се задушават в олиото. Добавят се останалите продукти, задушава се 3-4 минути.
4
Кълцан стек с гъби 4Ястието се залива с готовия сос. Преди сервиране се поръсва с магданоз.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта