Кълцана наденица по еленски

Дата: 05.01.2004
Източник: Бон Апети
Кълцана наденица по еленски
 
Необходими продукти:
1 кг шарено месо от плешка
20 г сол
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. черен пипер
1 парче праз лук
1 суха люта чушка
свински черва за пълнене на наденица
 

Начин на приготвяне:
1
Кълцана наденица по еленскиНарязаното на дребни парчета месо, черният пипер, солта, чубрицата и сухата люта чушка се поставят в подходящ съд и се разбъркват добре. Празът се нарязва наситно и също се прибавя в съда.
2
Кълцана наденица по еленски 2Свинските черва се почистват, като се измиват много добре със сол и хладка вода, завързват се здраво в единия край и се пълнят с плънката.
3
Кълцана наденица по еленски 3Готовите наденици се завързват, пресукват се до желаната големина и се сушат.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта