Камембер с боровинков сос

Дата: 05.09.2008
Източник: Бон Апети
Камембер с боровинков сос
 
Необходими продукти:
1 питка сирене „Камембер” (125 г)
олио за пържене
1/2 ч. л. царевично нишесте
галета за паниране
1 яйце
30 г масло
30 мл сироп от арония
50 мл сок от касис
1 к. ч. боровинки (20-30 г)
1 стрък мента
 

Начин на приготвяне:
1
Камембер с боровинков сосСиренето се потапя в разбитото яйце.
2
Камембер с боровинков сос 2Напоеното сирене се овалва в галета и се панира в загрято олио.
3
Камембер с боровинков сос 3Изпърженото сирене се отцежда върху салфетка.
4
Камембер с боровинков сос 4Сокът от касис и сиропът от арония се изсипват в тенджера и се изчаква да заври.
5
Камембер с боровинков сос 5Добавят се боровинките и маслото и се разбърква.
6
Камембер с боровинков сос 6Сосът се отстранява от огъня, за да се охлади, след което се смесва с нишестето.
7
Камембер с боровинков сос 7Панираното сирене се сервира върху соса от боровинки, като се украсява със сос и стрък от мента.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта