Капелини с лаврак и любов

Дата: 27.05.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пакет тънки капелини (спагети)
зехтин за пържене
брашно за паниране
1 с. л. бяло вино
сокът от 1 лайм
1/4 връзка магданоз
1 скилидка чесън
30 г масло
30-40 г сирене „Пармезан“
1 яйце
1 лаврак
1-2 щипки червен пипер
7-8 с. л. зехтин
3-4 стръка магданоз
3-4 скилидки чесън
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Капелини с лаврак и любовСпагетите се сваряват и се охлаждат. В загрят зехтин се запържват наситнените скилидки чесън. Добавят се червеният пипер, солта и спагетите, запържват се.
2
Капелини с лаврак и любов 2Рибата се филетира, кожата се отстранява. Поръсва се със сол и черен пипер.
3
Капелини с лаврак и любов 3Яйцето се разбива, настъргва се сирене „Пармезан“, добавят се наситнени магданоз и чесън. Рибните филета се овалват в брашно, след това - в панировката. Пържат се в предварително загретия зехтин.
4
Капелини с лаврак и любов 4Щом са готови, се добавя маслото, наливат се сок от лайм и бяло вино. Рибата се сервира върху канапе от поръсени с наситнен магданоз спагети.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


137 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта